1. Haberler
  2. Havalimanındaki fiyatlar şok ediyor

Havalimanındaki fiyatlar şok ediyor

featured

BALIKESİR (İGFA) – Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, Koca Seyit Havalimanı’na Fırıntaş Kafe açtı. Vatandaşlara daha kaliteli, konforlu hizmet verebilmek için her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdürüyor. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Fırıntaş, birçok havalimanındaki işletmelere göre çok daha uygun fiyatla ürünlerini satıyor. Önceliği güler yüzlü hizmetle vatandaşları memnun etmek olan Fırıntaş’ta; bir bardak çay 5 lira, tost 50 lira, su ise 5 lira’dan satılıyor.

FİYATLAR ALIM GÜCÜNE GÖRE AYARLANIYOR
Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, tüm tesislerde vizyonlarının; hijyen, temizlik, güler yüzlü hizmet ve vatandaşlara konfor sağlayarak çalışmak olduğunu belirtti. “Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır” diyen Akbaba, fiyat politikalarını sosyal belediyecilik ilkesini de göz önünde bulundurarak düzenlediklerini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -