1. Haberler
  2. Devlet erkanı Ata’nın huzurunda

Devlet erkanı Ata’nın huzurunda

featured

ANKARA (İGFA) – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanı Ata’nın huzuruna çıktı.

Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine gelen devlet erkanı adına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk’ün mozolesine kırmızı ve beyaz karanfillerle süslü çelengi bıraktı. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

100. yıla ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canıgönülden tebrik ediyorum. Büyük ve güçlü Türkiye ülküsünü yüceltmekte kararlıyız. Tarihimizden, medeniyetimizden, değerlerimizden kültürümüzden, köklerimizden ve 100 yıllık Cumhuriuyetimizden aldığımız değerlerimizden aldığımız ilhamla Türkiye’yi yeni asra hazırlamanın gayreti içindeyiz. Türkiye Yüzyılını hayata geçireceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -