1. Haberler
  2. 45 bin alıcı Eylül’de Zuchex’te buluşacak

45 bin alıcı Eylül’de Zuchex’te buluşacak

featured

İSTANBUL (İGFA) – Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin en özel koleksiyonlarını, inovatif yeniliklerini ve geleceğin trendlerini vitrine çıkaracak olan Zuchex, 14 Eylül’de 33. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

14 salonda toplam 100 bin metrekare kapalı sergileme alanının yanı sıra, fuar merkezinin açık bölümleri ve bahçe kısımları bile doldu.

Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen Zuchex’e, dünyanın dört bir tarafından, çoğunluğu satın almacı 45 bin profesyonelin ziyaret etmesinin beklendiğini duyurdu.

Ödüllü ve yeni lansman ürünlerinin sergileneceği fuarda e-ihracat ve e-ticaret üzerine özel toplantılar ile tasarım odaklı sunumlar gerçekleştirilmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -