1. Haberler
  2. ‘Altın Plakları’nı satışa çıkardı

‘Altın Plakları’nı satışa çıkardı

featured

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası, Türkiye olarak kenetlenmişken ünlü isimler de el ele verdi.

Kimi bağış yaptı, kimi yardım tırı yolladı, kimi ise deprem bölgelerine iş makinesi gönderdi.

Türk Sanat Müziği sanatçıları Ayşe Mine ve Onur Akay ise geçtiğimiz hafta sonu aldıkları ödüllerini depremzedeler için satışa çıkardı. Mine ve Akay’ın düet yapıp klip çektikleri single çalışmaları “Yakalım Gemileri”, dijital platformlarda en çok dinlenilen şarkılardan olunca Altın Plak Ödülü’ne değer bulundu.

Sanatçılara ödüllerini single’ın yapımcısı müzisyen Mustafa Arapoğlu verdi. Mine ve Akay, ödüllerini depremzedelere yardım etmek için satışa çıkardığını açıkladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -