1. Haberler
  2. Son depremde köprüde büyük yarıklar oluştu

Son depremde köprüde büyük yarıklar oluştu

featured

HATAY (İGFA) – Samandağ ve Antakya yolunda araçların kullandığı Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki köprü, önceki depremlerde yara almış ve bakım onarım yapılmıştı. Aynı köprü son depremde büyük yarıklar oluşturdu.

CNN Türk’teki canlı yayında konuşan 112 ekipleri, köprüden ambulansla zor geçtiklerini, vatandaşların bu köprüyü kullanmaması konusunda uyardı.

Merkez üssü Hatay Samandağ olan 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerde bazı binaların yıkıldığı, yıkılan bir binanın enkazında kalan 3 kişinin kurtarılması çalışmasının da yapıldığı öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -