1. Haberler
  2. Yerli üreticiyi, Balkanlara taşıyor

Yerli üreticiyi, Balkanlara taşıyor

featured

İSTANBUL (İGFA) – Ev ve Mutfak Eşyaları sektöründe düzenlediği HOST Istanbul ve ZUCHEX fuarlarıyla, uluslararası ticarete ve Türkiye’nin ihracatına doğrudan yaklaşık 1,5 milyar dolarlık katkı sağlayan Tarsus Fuarcılık, Anadolu’nun üreticilerini, Balkanlardan dünyaya açacak. Haziran ayında Arnavutluk’un başkenti Tiran’daki Expocity Albania’da, NO ON Fuarcılık ile birlikte düzenleyecekleri fuarın, hem sektör hem de kendileri için bir ilk olacağını vurgulayan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Türkiye, ev ve mutfak eşyaları sektöründe tasarım, kalite ve inovasyon olarak fark yaratan üretim gücüne sahip. Yerli markalarımız bu gücünü, bu defa HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye’de sergileyecek” dedi. Aytemur açıklamasında, Balkan ülkelerindeki ticari müşavirlikler ile yakın iş birliği içerisinde gerçekleşecekfuarın, Türk üretici markalar için yeni ticaret kanallarına erişim ve alternatif pazarlara açılmak için önemli bir fırsat olacağını ifade etti.

HOST The Balkans Housewares Sourcing Türkiye’de tamamı yerli üretim “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları & Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerindeki yeni koleksiyonlar ve inovatif tasarımlar bir arada sergilenecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Pulibet Giriş - Amgbahis - Risebet - Risebet - megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Etrobet - Fitcas giriş - Bedava İnternet - Kocaeli Haber - İlaç Rehberi -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - İzmir Haber - Yaşam - Kuranda Evrim - Havadis - İqos - Detox - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Havalı Yatak - Tiktok Beğeni Satın Al -